Захист персональних даних зареєстрованих користувачів

Шановний користувач!


Ознайомтесь, будь-ласка, з Правилами зберігання персональних даних (далі Правила). Правила встановлені інтернет-магазином alba-soboni.ua і визначають порядок поводження з персональними даними користувачів, зареєстрованих в нашому магазині.

1. Основні положення.

Реєструючись на сайті інтернет-магазину alba-soboni.ua, Користувач дає дозвіл на збір, зберігання, використання своїх персональних даних у відповідності з цими Правилами, Законом України «Про захист прав споживачів» та Законом України «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах» та Законом України «Про захист персональних даних».

2. Збір та використання персональних даних Користувача.

Інтернет-магазин alba-soboni.ua може збирати, зберігати та використовувати такі персональні дані:

  • ім'я (прізвище, ім'я, по батькові);
  • адресу електронної пошти (e-mail);
  • номер мобільного телефону;
  • адресу доставки, поштовий індекс;
  • покупки та товари - історія і деталі Замовлення.

Користувач погоджується з тим, що інтернет-магазин alba-soboni.ua може використовувати персональні дані зареєстрованого користувача для:

  • надання послуг та клієнтської підтримки за запитом Користувача;
  • поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;
  • повідомлення Користувача про послуги, новини і рекламні пропозиції інтернет-магазину alba-soboni.ua за допомогою SMS, електронних повідомлень, MMS, пошти та інше;

На сайті alba-soboni.ua використовуються різноманітні технології та методи збору та зберігання даних про відвідувачів сайту. Ці методи можуть включати запис "cookies" або анонімних ідентифікаторів при взаємодії відвідувачів з інструментами наших партнерів, що надають рекламні послуги.

3. Нерозголошення персональних даних.

Персональні дані Користувачів зберігаються на сервері інтернет-магазину alba-soboni.ua. Інтернет-магазин alba-soboni.ua зобов'язується вживати належні заходи безпеки для захисту від неправомірного доступу чи неправомірної зміни, розголошення чи знищення персональних даних Клієнта.

4. Видалення персональних даних та відмова від розсилки.

При зміні персональних даних Користувача, згаданих у пункті 2 (наприклад, номера мобільного телефону, електронної адреси або адреси доставки), а також, якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами інтернет - магазину alba-soboni.ua, ми надаємо можливість зміни або видалення / деактивації даних.

Ми надаємо зареєстрованим клієнтам право відмовитися від отримання будь-яких рекламних матеріалів, які надаються інтернет-магазином.

Замовити зворотній дзвінок Надішліть нам свій номер телефону і ми Вам зателефонуємо! Час роботи Пн-Пт з 9.00 до 18.00
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле
Дякуємо. Ми отримали ваш запит. Ми зв'яжемося з вами як можна швидше.
Час роботи Пн-Пт з 9.00 до 18.00