+38 (067) 575 16 00 (WhatsApp, Telegram, Viber)

Навіщо вам італійська підробка? - Купуйте український оригінал!

Автор статті - Наталія Курлат

Навіщо вам італійська підробка? - Купуйте український оригінал!


Сьогодні брендова сумка є незмінним атрибутом завзятої модниці. Проходячи по вулиці, ми бачимо незліченну кількість нібито фірмових сумок від найзнаменитіших модних будинків світу. Але немає нічого гірше носити річ відомого бренду, яка є підробкою.
Проте варто зізнатися, що багатьом з нас справжня сумка від Hermes або Сhanel просто не по кишені. Як правило, подібні жіночі сумки стоять кілька десятків тисяч доларів і черга на них розписана на роки вперед. Тому підроблені аксесуари користуються такою надзвичайною популярністю, а власники подібного бізнесу багатіють с кожним днем.

Масштаби цієї проблеми стали настільки великі, що в Італії нещодавно пройшла велика операція з викриття продавців підроблених сумок модних марок. Спочатку року правоохоронним органом вдалося вилучити 64 млн. контрафактних товарів, заарештувати понад 50 осіб і закрити 15 сайтів, що видають себе за офіційних дистриб'юторів відомих брендів. Але, на жаль, це тільки крапля в морі підробок.
Купуючи подібний товар, ми стаємо співучасниками злочину. Більше того, ми виглядаємо безглуздо, йдучи по місту або заходячи в метро з сумкою Burberry, оригінал якої коштує трохи менше новенького авто. Підробки рідко коли відрізняються якістю, особливо внутрішньою обробкою. Шви в таких сумках криві, краї деталей оброблені погано, матеріали грубі, а в логотипі спеціально зроблена помилка, яку відразу й не помітиш.
Оригінальна сумка завжди буде більш приємною і зручною у носці, прослужить довгі роки. І нехай ти поки не можеш собі придбати справжню сумку Gucci, завжди можна знайти не менш цікаву модель серед вітчизняних брендів.